Pohvalan potez

Stariji mještani Novigrada Podravskog dobili pakete prehrambenih potrepština

Načelnik napominje da je cilj da što više staračkih domaćinstava i samaca dobiju po paket, pri čemu je nebitno imovinsko stanje,

09:28h
0
Foto: Facebook

Općina Novigrad Podravski, njen Stožer civilne zaštite i DVD Novigrad Podravski pokrenuli su zajedničku akciju kako bi pomogli starijim mještanima za koje je najvažnije da se pridržavaju propisanih mjera i štite se od koronavirusa.


– Općina je nabavila 50 paketa osnovnih prehrambenih potrepština, u svakom je 1 kg oštrog brašna, 1 kg glatkog brašna, 1 litra ulja, 1 kg riže, 1 kg soli, 1 kg šećera, 1 kg tjestenine i konzerva graha od 0,80 kg, Stožer civilne zaštite je organizirao, a DVD Novigrad Podravski sprovodio podjelu paketa. Podijelili smo ih 40, nastavljamo u ponedjeljak – riječi su načelnika Zdravka Brljeka.

Foto: Facebook

Napominje da je cilj da što više staračkih domaćinstava i samaca dobiju po paket, pri čemu je nebitno imovinsko stanje, već je važno da ljudi starije dobi, koji nemaju mlađih ukućana, što manje izlaze iz svojih kuća i izlažu se zarazi.

Molim sve koji ovo čitaju da nas obavijeste o navedenoj kategoriji naših građana koji nisu dobili paket. Ako se ukaže potreba nabaviti ćemo i podijeliti još paketa – poručuje Brljek.

čitam...