2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POKUŠAJ PLJAČKE

Štefa (76) su u garaži na Peteranskoj zaskočili razbojnici s fantomkama, spasio ga brat Joža (80) koji se pojavio s nožem: Vidio sam im samo oči, došli su po peneze, a čuvam ih u banki

Pozdravili su me s dobar večer, a ja se ogledam, o pi... ti m..., koji je to vrag maskirani, pomislio sam u tom trenu. Bila su dvojica, s crnim kapama na glavi i izrezanim rupama za oči. Rekli su mi odmah nemojte se bojati, ništa vam se neće dogoditi, a ja si mislim kak' mi se neće dogoditi kad imate kapuljače, prisjetio se Štef

Ne propustite

Na našem portalu jučer smo pisali o drskom pokušaju razbojništva koje se u ponedjeljak navečer dogodilo u obiteljskoj kući na Peteranskoj ulici u Koprivnici. Obilaskom terena danas ujutro utvrdili smo da u njoj stanuju braća Štef (76) i Joža (80) koji su se ne svojom voljom našli u filmskom scenariju.

- Oglas -

Štef, koji se na svu sreću dobro snašao i izvukao živu, ali ne baš cijelu glavu, danas nam je s nepovjerenjem odškrinuo vrata i kratko s nama porazgovarao o nesretnom i šokantnom događaju kojeg je proživio. Nepoznati dvojac, u njegovo je dvorište stigao u 18 sati dok se on nalazio u garaži.

– Stukli su me, bio sam jučer na previjanju – požalio nam se odmah na početku pa nastavio.

– Dole je bilo otvoreno, gore zaključano. Ušli su garažu, ja sam si u tom trenu prao ruke.  Pozdravili su me s dobar večer, a ja se ogledam, o pi… ti m…, koji je to vrag maskirani, pomislio sam u tom trenu. Bila su dvojica, s crnim kapama na glavi i izrezanim rupama za oči. Rekli su mi odmah nemojte se bojati, ništa vam se neće dogoditi, a ja si mislim kak’ mi se neće dogoditi kad imate kapuljače – prisjetio se Štef tog užasnog događaja.

- Oglas -

– Oči su im se samo vidjele. Onda su krenuli odmatati ljepljivu traku i rezati ju nožem. Htjeli su me zavezati, ali nisu uspjeli. U tom trenu sam bratu viknuo da zove policiju, a on je uzeo nož i izišao van. Ta dvojica su onda rekla da nema vajde, idemo dalje i otišli su, a ja sam odmah o svemu obavijestio policiju – ispričao nam je Štef koji je od maskiranog dvojca zadobio udarac i zaradio ozljedu arkade.

– Došli su po peneze, mislili su da ja imam novce, a moji su novci u banki – rekao nam je  na kraju Štef.

Peteranska, pokušaj krađe
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti