stolni tenis

Stella zlatna u Osijeku

Nakon superiornog osvajanja prvog TOP-a u Koprivnici, Stella je ponovila odličnu igru te je osvojila i Osijek sa uvjerljivih sedam pobjeda i bez poraza.

20:35h
0
Foto: STK Koprivnica

U subotu, 13. svibnja 2017. godine, u Osijeku je održan 2. TOP 12 HSTS-a za najmlađe kadetkinje.


Na ovom završnom turniru sezone najboljih klinceza Hrvatske nastupile su i dvije Koprivničanke, Stella Šaš i Josipa Harambaša.

Nakon superiornog osvajanja prvog TOP-a u Koprivnici, Stella je ponovila odličnu igru te je osvojila i Osijek sa uvjerljivih sedam pobjeda i bez poraza. Tako je na najbolji način zaključila sjajnu sezonu u kategoriji najmlađih kadetkinja te je potvrdila uvjerljivo prvo mjesto na državnoj rang listi na koje se popela u studenom prošle godine i više sa njega nije silazila.

Ovo je bio i njen posljednji turnir u ovoj kategoriji budući da od jeseni prelazi u stariju kategoriju. I u starijoj kategoriji drži visoko 11. mjesto koje može popraviti već idućeg vikenda u Varaždinu na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje kao i na TOP 12 za mlađe kadetkinje krajem mjeseca u Vrsaru.

Josipa Harambaša je na ovom turniru odigrala nekoliko dobrih partija te je opravdala poziv. Kako joj je ovo prvi TOP u karijeri, odigrala je vrlo borbeno, ali nije uspjela upisati pobjedu.

čitam...