HT PRVA LIGA

Stipić nakon poraza od Lokomotive: Iritira me što svaku greškicu protivnik naplati

U posljednjem, 16. kolu prvoga dijela domaćeg prvenstva, koprivnički će prvoligaš na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dočekati Rijeku.

08:46h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Lokomotiva dugo, dugo nije znala za pobjedu u HT Prvoj ligi. Sve do jučer kada su na svojem stadionu preokretom savladali Slaven Belupo. Farmaceute je u vodstvo u 38. minuti doveo Prce, no domaćin je pogocima Tucija u 50. i Aliyua u 72. stigli do pobjede.

– Jako dobro prvo poluvrijeme naše ekipe. Mogli smo voditi i 0-2, bili smo stabilni. Drugo poluvrijeme bilo je manje dobro, Lokomotiva je prodisala, stvarali su nam višak na centru i bokovima. Nismo mogli to zatvoriti. Iritira me što svaku našu greškicu protivnik naplati – rekao je trener Slavena Tomislav Stipić nakon utakmice.

U posljednjem, 16. kolu prvoga dijela domaćeg prvenstva, koprivnički će prvoligaš na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš dočekati Rijeku.

– Tko nas poznaje, zna da ćemo se zbližiti, prema unutra biti samokritični, analizirati zašto se to dogodilo. Maksimalno ćemo se pripremiti, i tu vidimo priliku za bodovima. Danas smo veliku propustili, pobjedom smo mogli doći na četvrto ili neriješenim na peto mjesto. A možda smo se previše na to fokusirali te zaboravili zadatak i izvedbu, što nam se možda obilo o glavu – zaključio je Stipić.