HT PRVA LIGA

Stipić nakon poraza u Šibeniku, prvog u sedam utakmica: Potrošnja je stvarno ostavila trag

Slavenaši su u posljednjih je mjesec dana odigrali čak osam utakmica.

09:08h
0
Tomislav Stipić // Foto: NK Slaven Belupo

Slaven Belupo u subotu je u sklopu 31. kola HT Prve lige izgubio na gostovanju kod Šibenika. Prvi je to poraz Farmaceuta u posljednjih sedam susreta, zadnjeg su upisali još sredinom ožujka na Rujevici protiv Rijeke.

Trener Farmaceuta Tomislav Stipić čestitao je domaćinima na pobjedi, a kao razlog slabijeg izdanja svoje momčadi naveo je gust raspored utakmica u proteklih mjesec dana.

– Prije svega čestitam Šibeniku na zasluženoj pobjedi. Mi jednostavno nismo mogli energetski upakirati ili, bolje rečeno, sakriti naše deficite i Šibenik je to jako učinkovito iskoristio. Drugo poluvrijeme smo se i malo energetski digli, ali ova je utakmica jednostavno pokazala da je potrošnja zadnjih tjedana stvarno ostavila trag – rekao je Stipić.

Šibenčani su sada s bodom više preskočili Slavenaše na tablici, a koprivničkim će nogometašima do kraja prvenstva cilj biti povratak na šesto mjesto.

– Mi ćemo u narednih pet utakmica pokušati vratiti ovo šesto mjesto koje smo izgubili na Šubićevcu. Sad ćemo prvo malo odmoriti glave da nam se energija prirodno vrati. Još je 15 bodova u igri – zaključio je Slavenov strateg.