GRAĐANE MOLE ZA STRPLJENJE

Stižu semafori na jedno od najprometnijih križevačkih raskrižja, promet će se posebno regulirati

Davor Bobičanec obratio se u ime Hrvatskih cesta, istaknuvši očekivanja prema kojima će radovi - inače, vrijedni 1,5 milijuna kuna bez PDV-a - proći bez poteškoća.

19:00h
0
semafor_tarascice
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Sastanak predstavnika Hrvatskih cesta, Grada Križevaca i izvođača radova o detaljima izgradnje i postavljanja semafora na križanju Supilove, Smičiklasove i Ulice Hrvatskih branitelja u Križevcima održan je jučer.

Gradonačelnik Mario Rajn zadovoljan je što će se time riješiti jedno od najprometnijih gradskih raskrižja čime će se doprinijeti sigurnosti pješaka i vozača. Priprema faza već je pri kraju. Zamijenjene su vodovodne i kanalizacijske cijevi, dok se drugi tjedan očekuje uvođenje u posao izvođača radova.

Davor Bobičanec obratio se u ime Hrvatskih cesta, istaknuvši očekivanja prema kojima će radovi – inače, vrijedni 1,5 milijuna kuna bez PDV-a – proći bez poteškoća. Isti bi trebali završiti do kraja svibnja kako bi sve bili spremno za ovogodišnju moto-utrku.

Važno je spomenuti kako će se za vrijeme trajanja radova promet odvijati po posebnoj regulaciji. Građane mole za strpljenje, a više detalja bit će poznato uskoro.

čitam...