jubilej križevačkog stolnog tenisa

STK Križevci proslavili deset godina postojanja kluba

Na proslavi rođendana uručena su priznanja i plakete svim fizičkim i pravnim osobama koji su pomogli da klub danas slavi 10 godina.

20:59h
0
o
Foto: STK Križevci

U petak je u Multimedijskom centru Gradske knjižnice i čitaonice Franjo Marković u Križevcima održan 10. rođendan STK Križevci. Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik grada Branko Hrg, zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk, predsjednik Zajednica sportskih udruga grada prof. Josip Šikić, tajnik Zajednice Draženko Kovačić te predsjednik kluba Damir Kelek sa članovima kluba.

Na proslavi rođendana uručena su priznanja i plakete svim fizičkim i pravnim osobama koji su pomogli da klub danas slavi 10 godina. Kako je klub u najavi spomenuo da priprema veliko iznenađenje, to je da Križevci prema svemu sudeći budu domaćin Final four kupa gdje će se za naslov boriti stolnoteniski klubovi iz Dubrovnika, Splita, Varaždina i Zagreba. Službena potvrda biti će nakon 5. svibnja.

STK Križevci zahvaljuje se svima koji su prisustvovali svečanost proslave 10 godina kluba. Zbog produženog vikenda neki nisu mogli prisustvovati proslavi, a klub se sada okreće pripremama oko organizacije Final foura, pripremama za novu sezonu te brojnim drugim događajima koje klub ima u pripremi za provesti u djelo.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW