Stolnotenisači STK Podravke 2 Superprint izborili ulazak u Prvu stolnotenisku ligu istok

18:03h
0
EkipaSTKPodravkeSuperprinta:Kovačević,Štefan,TreščeciFilipić

Na jakom kvalifikacijskom turniru u Sisku stolnotenisači Podravke 2 nakon uvodnog poraza od ekipe Starra iz Varaždina nanizali su tri uzastopne pobjede.

Šenkovca su pobijedili 4-2, Graničara iz Slavonskog Broda 4-3 i domaćina iz Siska 4-1 te zauzeli drugo mjesto na kvalifikacijskom turniru.

Da neće biti lako znalo se i prije početka turnira, ali i da će stolnotenisači Podravke 2 dati sve od sebe i pokušati završiti uspješno sezonu i potvrditi prvo mjesto koje je osvojeno u drugoj ligi, pokazalo se u pristupu i ozbiljnosti samih igrača.

Uz izvrsnu igru Kovačevića, koji je poražen u samo jednom susretu, izvrsne partije pružio je i Filipić koji ima samo poraz više na turniru. Time su stolnotenisači Podravke zaokružili ionako već uspješnu sezonu za 40 obljetnicu kluba.

Tako će sljedeće sezone koprivnički ljubitelji stolnog tenisa imati priliku uživati u najboljem što stolni tenis u Hrvatskoj može pružiti jer će prva ekipa Podravke ugostiti superligaše iz cijele hrvatske, dok će druga ekipa ugostiti prvoligaške ekipe.