ODGOVOR NA BROJNE UPITE

Stožer potvrdio: Odluka o ograničavanju radnog vremena odnosi se i na svadbe, moraju završiti do ponoći

Apeliraju na građane da se pridržavaju odredbi spomenute Odluke te da odgovornim ponašanjem i primjenom propisanih epidemioloških mjera doprinesu u suzbijanju širenja koronavirusa te tako zaštite svoje i zdravlje svojih obitelji.

15:18h
0
Ilustracija // Twenty20

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je priopćenje kao odgovor na upite o Odluci o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga koja je jučer stupila na snagu. Njome je definirano i radno vrijeme objekata koji će biti otvoreni od 6 sati do ponoći.

– Stožer civilne zaštite RH potvrđuje kako se Odluka odnosi na sve ugostiteljske objekte i
na sve pružatelje ugostiteljskih usluga, kao i na organizaciju svadbenih svečanosti.
Napominju kako je i u posljednjim preporukama HZJZ-a navedeno da se svadbene svečanosti mogu održavati do 24 sata, odnosno da svadbena slavlja trebaju završiti do ponoći što je ujedno i kraj radnog vremena objekta u kojem je ono organizirano – objašnjavaju.

Apeliraju na građane da se pridržavaju odredbi spomenute Odluke te da odgovornim ponašanjem i primjenom propisanih epidemioloških mjera doprinesu u suzbijanju širenja
koronavirusa te tako zaštite svoje i zdravlje svojih obitelji.

čitam...