U OVOJ OPĆINI SVE JE U REDU

Stožer pročešljao Kloštar Podravski od početka do kraja, svi mještani drže se zadanih propisa

Obrazac zahtjeva je moguće preuzeti sa stranica Općine Kloštar Podravski ili ispuniti ispred ulaza u zgradu općine.

13:36h
0
Općina Kloštar Podravski // Foto: Facebook

Sukladno dopisu Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, članovi civilne zaštite iz općine Kloštar Podravski, zajedno s volonterima obilazili su javne površine u svrhu civilne zaštite od koronavirusa, stoji na službenoj stranici Općine.

– Prilikom  obilaska područja općine Kloštar Podravski ustanovili smo da sve trgovine na području općine imaju dezinfekcijska sredstva na ulazu u trgovinu. Osobe zatečene u trgovini pridržavaju se Mjera civilne zaštite propisanog ograničenja osoba u prostorijama i drže propisanu udaljenost – ističe načelnik stožera civilne zaštite, Ivan Čupen.

Također, utvrđeno je kako su svi prodavači opremljeni zaštitnim maskama odnosno rukavicama. Provedeno je i nekoliko provjera oko propusnica teretnih vozila, a svi vozači su ih imali. U suradnji s gerontodomaćicama, članovi civilne zaštite su obavili devetnaest dostava rizičnoj skupini ljudi starijoj od šezdeset i pet godina.

– Prema Mjerama zaštite, propisanih odlukom o napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka obradili smo 13 zahtjeva za izdavanje propusnice od kojih je odobreno osam, a odbijeno pet zato što nisu u skladu s Odlukom o napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka u općini Kloštar Podravski – stoji na službenim stranicama Općine.

Spomenimo na kraju, obrazac zahtjeva je moguće preuzeti sa stranica Općine Kloštar Podravski ili ispuniti ispred ulaza u zgradu općine.

čitam...