STRAVIČNA NESREĆA // U prometnoj nesreći poginuo vozač, žena i beba u bolnici

21:06h
0
Foto: Ivan Brkić

Foto: Ivan Brkić

U teškoj prometnoj nesreći u Goli poginula je jedna osoba. Doznajemo kako je riječ o vozaču automobila, F.L. (1967.) iz Gole, s kojim su u autu bili žena i petomjesečna beba.

Oko 20 sati, petstotinjak metara od graničnog prijelaza, 27-godišnji vozač motocikla marke Kawasaki oduzeo je prednost automobilu marke Golf i velikom brzinom zaletio se u njega. Očevici tvrde kako se auto u zraku prevrnuo nekoliko puta, udario u prometni znak i metalni odušak općinskog plinovoda, dok je motocikl nakon silnog udarca u auto odletio u stepenište i držač bicikala trgovine „Market“ te završio u zidu. Vozač Golfa od siline je udara ispao iz vozila i preminuo na mjestu.

U bolnicu su prevezeni vozač motocikla s teškim ozlijedama opasnima po život, te teško ozlijeđena B.L. (1975.), supruga nesretnog vozača Golfa i njihova petomjesečna beba koja je na sreću prošla s lakšim ozlijedama.

Neslužbeno saznajemo kako je vozač motocikla 27-godišnji A.J. iz Molvi te da je otprije poznat policiji. Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, protiv njega slijedi kaznena prijava, javljaju iz PU Koprivničko-križevačke.