Stravična nesreća // U sudaru automobila s kamionom poginula trojica muškaraca

07:02h
0
Ilustracija

Nesreća se dogodila u Markovcu Križevačkom. Policija je priopćila kako vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola, ali mu je u križevačkom Domu zdravlja vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

U stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila pola sata iza ponoći u Markovcu Križevačkom poginula su trojica muškaraca iz automobila Renault 5 bjelovarskih registracijskih oznaka. Oni su se frontalno sudarili s kamionom Man, nakon čega je automobil djelomično sletio s ceste.

56-godišnji vozač automobila iz Bjelovarsko-bilogorske županije iz nepoznatih je razloga skrenuo na lijevu stranu ceste, a u tom je trenutku iz drugog smjera dolazio kamion vukovarskih registracijskih oznaka s prikolicom, kojim je upravljao 65-godišnji vozač. Sudar je bio neizbježan.

Osim vozača automobila, u nesreći su poginuli i 37-godišnji suvozač i 42-godišnji putnik.

Policija je priopćila kako vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola, ali mu je u križevačkom Domu zdravlja vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Iz policije su dodali kako je zbog očevida od 0.55 do 5.50 sati za sav promet bila zatvorena državna cesta broj 28, a promet se odvijao okolnim pravcima, iz smjera Bjelovara dionicom Haganj-Nova Kapela-Farkaševac-Rovišće i obrnuto, te iz smjera Zagreba dionicom Kenđelovac-Cirkvena-Farkaševac i obrnuto.