Stravična priča ponovno potresa Podravinu // 28-godišnjak kombijem pokušao ubiti dvojicu muškaraca

12:27h
0
Ilustracija

Još se jedan stravičan zločin dogodio u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovoga se puta prava drama odvijala u Sigecu, u petak 21. ožujka oko 16 sati.

Naime, tada se u Starogradskoj ulici ispred kuće verbalno sukobilo nekoliko osoba, nakon čega je 28-godišnjak upravljući teretnim automobilom „VW transporter”, zagrebačkih registracijskih oznaka, naletivši na 37-godišnjeg S. T. koji je stajao uz metalnu ogradu ispred kuće.

Osumnjičeni je taj čin učinio s namjerom da ubije stradaloga te ga je udario punom snagom vozila, bez zaustavljanja, i odbacio ga preko ograde u dvorište.

Pobiješnjelom muškarcu za volanom ni to nije bilo dovoljno, pa se nastavio kretati vozilom, a potom je ponovno punom snagom vozila i bez zaustavljanja te u namjeri da ga ubije, udario 19-godišnjeg D.F.

Nesretni je mladić također stajao pored metalne ograde, a osumnjičeni ga je nakon udaranja prignječio uz metalnu ogradu, gdje je i zaustavio vozilo.

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenikom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva.

U stravičnom je događaju S.T. lakše ozlijeđen, dok je D.F. prevezen u koprivničku bolnicu, a zadobivene tjelesne ozljede još nisu okvalificirane.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja ubojstva, protiv osumnjičenog  podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i predan je pritvorskom nadzorniku, doznajemo iz Policijske uprave.

>> Sigečani strahuju za svoj život // Traže da se riješe problemi s Romina iz naselja Tori