autocesta a3

STRAVIČNO U izgorjelom autu poginuli otac i tri godine stara kćerkica?

Unatoč svemu, policija identitet žrtava još uvijek ne želi potvrditi.

14:30h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

POJAVLJUJU se nove informacije stravične nesreće u kojoj su jučer dvije osobe izgorjele u automobilu koji je sletio autoceste kod Slavonskog Broda.

Poginuli otac i 3-godišnja kćerkica, otac najavio ovakav scenarij?

Prema neslužbenim informacijama, u nesreći je poginuo J. Ž. i njegova nepune tri godine stara kćerkica R. koju je imao s bivšom suprugom.

Uz to, pojavila se informacija da je muškarac porukom najavio mogućnost ovakvog scenarija, javlja slavonskobrodski portal SBplus, a prenosi Index.

Unatoč svemu, policija identitet žrtava još uvijek ne želi potvrditi.

– Policija za sada nema još uvijek službeni podatak o identitetu žrtava koje su stradale u jučerašnjoj prometnoj nesreći na sjevernom kolničkom traku autoceste. Možemo samo potvrditi da je riječ o dvije osobe te da je u tijeku postupak njihove identifikacije i utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do ove tragedije – za SBplus kazala je glasnogovornica Kata Nujić.

Policija je jutros objavila detalje nesreće.

Izgorjeli u prevrnutom autu

– U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je jučer (8. rujna), u 15.05 sati, na sjevernoj strani autoceste A3, u blizini Bukovlja, došlo do slijetanja i zapaljenja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka.

Pritom je probijena zaštitna žičana ograda te je došlo do prevrtanja osobnog automobila, koje je završilo na krovu u šipražju. Osobni automobil je u cijelosti izgorio. Također je utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije osobe koje su pritom smrtno stradale.

Nastavlja se daljnji rad i suradnja policije i Županijskog državnog odvjetništva u cilju utvrđivanja identiteta smrtno stradalih osoba te drugih važnih činjenica, a po utvrđenom slijedi obavijest”, priopćili su iz Policijske uprave brodsko-posavske.

čitam...