Streljaštvo // Koprivničko-križevačka HVIDRA osvojila drugo mjesto na državnom natjecanju

10:26h
0
Miroslav Blažek-Kina, Vlado Golubić, Ivan Betlehem i Marinko Evačić

Na 21. svehrvatskom športskom natjecanju invalida domovinskog rata, održanom u Zagrebu proteklog vikenda, ekipa HVIDRA-e Koprivničko-križevačke županije u sportskom streljaštvu zabilježila je odličan uspjeh osvajanjem drugog mjesta u ekipnom plasmanu.

Na ovogodišnjem ŠNIDOR-u učestvovale su ekipe iz dvadeset hrvatskih županija, Grada Zagreba i HVO-a u ukupno jedanaest sportskih disciplina.

Ekipa HVIDRA-e Koprivničko-križevačke županije u sportskom streljaštvu, disciplina serijska zračna puška, nastupila je u sastavu Marinko Evačić, Vlado Golubić, Miroslav Blažek-Kina i Ivan Betlehem.

Na streljani zagrebačkog Doma sportova Ekipa HVIDRA-e Koprivničko-križevačke županije otpucala je 678 krugova osvojivši ekipno drugo mjesto u konkurenciji 22 streljačke ekipe.

Osvajanje drugog mjesta u ekipnom plasmanu ujedno je i najbolji ekipni plasman neke sportske ekipe HVIDRA-e Koprivničko-križevačke županije u dosadašnjim športskim susretima invalida domovinskog rata.

Pored odličnog ekipnog plasmana strijelci su ostvarili i zapažene pojedinačne plasmane.

Ivan Betlehem sa 181 otpucanim krugom osvojio je treće mjesto, Marinko Evačić sa 169 krugova plasirao se na četvrto mjesto, Vlado Golubić sa 165 otpucanih krugova ostvario je plasman na peto mjesto, a Miroslav Blažek Kina plasirao se na 19. mjesto sa 163 otpucana kruga.