Streljaštvo: Vlado Cindrić obranio naslov državnog prvaka

08:47h
0
Zajednička fotografija

Najbolji hrvatski seniori u disciplini serijski malokalibarski pištolj-Drulov, koji su ispunili rezultatske norme na županijskim kvalifikacijama, nastupili su proteklog vikenda na prvenstvu hrvatske na streljani grada Koprivnice.

Streljački športski klub Podravka i objekat gradske streljane u Koprivnici i ove godine su kao organizatori omogućili najboljim hrvatskim strijelcima postizanje visokih rezultata.

U pojedinačnom natjecanju seniora naslov državnog prvaka osvojio je hrvatski reprezentativac Vlado Cindrić iz karlovačkog Streljačkog kluba „Policajac“. Vlado Cindrić otpucao je u šezdeset ocjenskih hitaca rezultat od 530 krugova, samo devet krugova manje od njegovog službenog državnog rekorda postignutog prošle godine u Koprivnici.

Drugo mjesto s rezultatom od 494 kruga osvojio je Boris Ramušćak iz Streljačkog kluba Karlovac, a treće mjesto osvojio je član Streljačkog kluba „Policajac“ iz Karlovca Tome Filipčić koji je otpucao 492 kruga.

 

U Konkurenciji seniorskih ekipa članovi Streljačkog kluba „Policajac“ iz Karlovca nisu dozvolili nikakva iznenađenja i ekipa u sastavu Vlado Cindrić, Tome Filipčić i Željko Mataković uvjerljivo je sa 1490 otpucanih krugova osvojila naslov državnih prvaka.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Građanskog streljačkog društva Osijek-1784 u sastavu Filip Aračić, Ivo Dropulić i Eduard Rupčić sa 1470 otpucanih krugova.

Treće mjesto osvojila je ekipa Streljačkog kluba Karlovac sa1399 otpucanih krugova, a koja je nastupila u sastavu Ivan Hrebac, Zoran Hrebac i Boris Ramušćak.

Streljački športski klub Podravka organizacijom ovoga državnog prvenstva dokazao je da osim što svojim natjecateljskim rezultatima pripada samom vrhu hrvatskog sportskog streljaštva, posjeduje i vrhunske organizacijske sposobnosti kao i školovane vlastite kadrove koji su dosada uspješno radili na organizaciji i suđenju državnih natjecanja i velikih međunarodnih prvenstava.

čitam...