Strijelci Podravke drugi u drugom kolu lige

19:38h
0
mehkek nikola

081114-mehkek-nikolaU drugom kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružje koje je održano na čakovečkoj streljani, ekipa S.Š.K. Podravka pistigla je odličan rezultat i osvojila drugo mjesto u ovome kolu.

U disciplini standard zračna puška ekipa S.Š.K. Podravke u sastavu Nikola Mehkek (581), Alen Golubić (573) i Hrvoje Verbić (548) s ukupno 1702 otpucana kruga zauzela je drugo mjesto iza prvoplasirane ekipe Zaboka koja je otpucala 1706 krugova . Treće mjesto zauzela je ekipa HVIDR-a – Sisak sa 1689 otpucanih krugova.

U pojedinačnom plasmanu Nikola Mehkek zauzeo je drugo mjesto, Alen Golubić peto mjesto, a Hrvoje Verbić osamnaesto mjesto.

U pojedinačnom nastupu u gađanju standard zračnim pištoljen nastupio je junior S.Š.K. Podravke Ivan Kolar koji je na kraju zauzeo dobro trinaesto mjesto s 525 otpucanih krugova.

Nakon dva održana kola ekipa S.Š.K. Podravke zauzima drugo mjesto s devetnaest bodova iza prvolasirane ekipe Zaboka koja ima dvadeset i jedan bod, a trećeplasirana je ekipa Čakovca s devetnaest bodova.