15.7 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Strijelci podravke uspješni u drugom kolu županijske lige
S

Ne propustite

090212-strijelci-2kolo-mU drugom kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom osmog veljače na streljani u Đurđevcu, strijelci S.Š.K. Podravka nastavili su s uspješnim nastupima u ligi.

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Tomislav Harambašić, Tomislav Rodek i Verbić Matija, otpucala je 518 krugova i zauzela drugo mjesto ispred prvoplasirane ekipe SK-Radnik-1 koja je postigla 536 krugova i trećeplasirane ekipe SK-Radnik-2 koja je otpucala 500 krugova. Druga kadetska ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Filip Verbić, David Strmečki i Luka Harambašić, pucala je ispod svojih mogućnosti te je sa 490 postignutih krugova osvojila četvrto mjesto u drugom kolu lige. Od pojedinačnih rezultata valja istaći rezultat Tomislava Harambašića koji je sa 184 otpucana kruga osvojio prvo mjesto u drugom kolu lige, a sa 358 otpucanih krugova vodeći je kadet lige nakon drugog kola. Na četvrtom mjestu nalazi se Tomislav Rodek sa 338 krugova, a na šestom mjestu Matija Verbić sa 332 kruga.

U ekipnom poredku kadetskih ekipa nakon drugog kola u vodstvu je ekipa SK-Radnik-1 sa 1050 krugova ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-1 sa 1036 krugova. Treče mjesto zauzima ekipa S.Š.K. Podravka-2 sa 973 otpucana kruga.

U juniorskoj konkurenciji ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Hrvoje Vladušić, Nikola Mehkek i Larisa Musić sa 566 otpucana kruga zauzela je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe SK-Radnik-1 koja je otpucala 536 kruova, a treče mjesto osvojila je ekipa S.Š.K. Podravka-2 u sastavu Boris Draganić, Ivan Kolar i Hrvoje Verbić koje je otpucala 531 krug. Nakon drugoga kola u vodstvu je S.Š.K. Podravka-1 sa 1119 krugova ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 sa 1072 otpucana kruga i trečeplasirane ekipe SK-Radnik-1 sa 1067 postignuta kruga. U pojedinačnom plasmanu lige nakon drugoga kola u vodstvu je član Podravke Nikola Mehkek sa 375 otpucana kruga ispred klupskog kolege Hrvoja Vladušića koji je postigao 374 kruga, a četvrto mjesto zauzima Larisa Musić sa 370 krugova.

Seniorska ekipa S.Š.K. Podravka-1 (Viktor Kozjak, Mario Kos, Alen Golubić) sa 546 otpucana kruga ostvarila je najbolji rezultat drugoga kola. Drugoplasirane je bila prva ekipa SK-Križevci-1252 sa 544 otpucana kruga, a trečeplasirana je prva ekipa SK-Radnik sa 537 krugova. Nakon drugoga kola u vodstvu lige se nalazi S.Š.K. Podravka-1 sa 1100 otpucanih krugova ispred drugoplasirane ekipe SK-Križevci-1252 koja je postigla 1075 krugova i trečeplasirane ekipe SK-Radnik-1 sa 1060 otpucanih krugova. U pojedinačnom plasmanu lige nakon drugoga kola prva tri mjesta drže strijelci S.Š.K. Podravka, Viktor Kozjak sa 369 krugova, Alen Golubić sa 368 i Kos Mario sa 363 otpucana kruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

regionalna zvijezda

VELIKI SPEKTAKL U Koprivnicu dolazi Stari lav, miljenik žena Željko Samardžić, ne propustite njegove vječne hitove!

Veliki spektakl starog lava očekuje vas u Koprivnici u subotu, 9. prosinca, u dvorani Srednje škole. Prvi puta u Koprivnicu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti