15.1 C
Koprivnica
Utorak, 3. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Strijelci S.Š.K. Podravka i dalje uspješni u ligi Koprivničko-križevačke županije
S

Ne propustite

090305-streljastvo-mU trećem kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom na streljani u Kloštru Podravskom, strijelci S.Š.K. Podravka nastavili su s uspješnim ligaškim nastupima.

Kadetska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Ivana Babić, Tomislav Rodek i Tomislav Harambašić, otpucala je 521 krug i zauzela je drugo mjesto iza prvoplasirane ekipe đurđevačkog SK-Radnik-1 koja je otpucala 535 krugova. Druga kadetska ekipa S.Š.K. Podravka zauzela je četvrto mjesto ( Filip i Matija Verbić, David Strmečki ) sa 494 otpucana kruga, a treća ekipa kadeta plasirala se na peto mjesto sa 451 otpucanim krugom ( Ivan Kaić, Luka Harambašić i Anamarija Šerbetar). U pojedinačnom plasmanu trećega kola lige najbolji plasman ostvarila je Ivana Babić zauzevši treće mjesto sa 175 krugova a četvrto mjesto osvojio je Tomislav Harambašić također sa 175 krugova ali slabijom posljednjom serijom.

Nakon tri održana kola u ekipnom poretku kadetskih ekipa vodi ekipa SK-Radnik-1 sa 1585 krugova dok drugo, treće i četvrto mjesto zauzimaju ekipe kadeta S.Š.K. Podravka sa 1557, 1467 i 1384 otpucana kruga.

Juniorska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Nikola Mehkek, Hrvoje Vladušić i Hrvoje Verbić otpucala je 565 krugova i zauzela prvo mjesto, a druga ekipa S.Š.K. Podravka ( Boris Draganić, Larisa Musić, Ivan Kolar) je sa 537 otpucanih krugova zauzela treće mjesto. U pojedinačnom plasmanu trećega kola najbolje rezultate imali su strijelci S.Š.K. Podravka Nikola Mehkek i Hrvoje Vladušić koji su otpucali po 190 krugova i zauzeli prvo odnosno drugo mjesto.

Nakon trećega kola lige u ekipnom plasmanu juniora u vodstvu se nalazi S.Š.K. Podravka-1 sa 1684 kruga ispred drugoplasirane eipe SK- Radnik koja je otpucala ukupno 1620 krugova i trećeplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 sa 1609 krugova. U pojedinačnom plasmanu lige nakon trećega kola u na prvom i drugom mjestu su strijelci S.Š.K. Podravka Nikola Mehkek i Hrvoje Vladušić sa 565 i 564 otpucana kruga.

Seniorska ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Alen Golubić, Mario Kos i Viktor Kozjak sa 557 krugova osvojila je prvo mjesto a ekipa S.Š.K. Podravka-2 u sastavu Samir Rizk, Božidar Bartolec i Ivica Pečnik sa 509 otpucanih krugova zauzela je četvrto mjesto. U ekipnom plasmanu lige nakon trećega kola u vodstvu je S.Š.K.-Podravka-1 sa 1657 otpucanih krugova a druga ekipa zauzima četvrto mjesto sa 1552 otpucana kruga.

U pojedinačnom plasmanu lige sva tri prva mjesta drže podravkaši, Alen Golubić sa 557, mario Kos sa 550 i Viktor Kozjak sa 550 otpucanih krugova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moda iz centra

Kao da je sišla s modne piste, spojila je eleganciju i ulični stil u kombinaciju koju je nemoguće ne primijetiti

Kako nam pomalo stiže jesen, tako se važno i slojevito obući. No, treba i to znati. Ova djevojka to itekako...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti