12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Strijelcima S.Š.K. Podravke pet medalja
S

Ne propustite

081121-ii-olimpijski-turnir-varazdin-mMladi strijelci S.Š.K. Podravke na II-turniru Olimpijskih nada hrvatske, održanom na streljani Grada Varaždina, osvojili su pet pojedinačnih medalja.

Izuzetno uspješan nastup strijelaca Podravke započeo je mladi Kolar Ivan u disciplini standard zračni pištolj osvajanjem brončane medalje u konkurenciji mlađih juniora i petog mjesta u konkurenciji starijih juniora rezultatom od 540 krugova.

Mehkek Nikola nastupio je u disciplini standard zračna puška i sa rezultatom od 582 krugova zauzeo je drugo mjesto u konkurenciji mlađih juniora, a istim rezultatom osvaja još jednu srebrnu medalju u konkurenciji starijih juniora.

Musić Larisa postigla je odličan rezultat od 392 krugova u disciplini standard zračna puška i u konkurenciji mlađih juniorki osvojila je srebrnu medalju, a istim rezultatom u konkurenciji starijih juniorki osvaja još jednu srebrnu medalju.

U disciplini standard zračna puška nastupio je i mladi Verbić Hrvoje i sa 559 postignutih krugova u konkurenciji mlađih juniora osvojio je osamnaesto mjesto, a u konkurenciji starijih juniora dvadeseto mjesto.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti