O budućim granicama

Stručna komisija za zajednička lovišta održala sjednicu

10:55h
0
Foto: kckzz.hr

Raspravljalo se o prijedlozima granica budućih zajedničkih otvorenih lovišta na području Koprivničko-križevačke županije.

Stručna komisija za zajednička lovišta održala je svoju redovnu sjednicu na kojoj se raspravljalo o prijedlozima granica budućih zajedničkih otvorenih lovišta na području Koprivničko-križevačke županije.

Tom je prilikom utvrđena i cijena lovozakupnine za novo zajedničko otvoreno lovište broj VI/107 – Prigorje za koje je Županijska skupština donijela Odluku o ustanovljenju na jučerašnjoj 21. sjednici.

Sjednici su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota, koji je ujedno i član Komisije, viša savjetnica za šumarstvo, lovstvo i elementarne nepogode Snježana Babok Grgić, također članica, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijan Štimac, voditelj Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denis Maksić, predsjednik Komisije Krešimir Krapinec te ostali članovi Krunoslav Jukić, Miroslav Brnica, Stjepan Čeredar i Darko Markač.