Stručna zimska akademija SO HSS-a u Koprivnici

09:00h
0
SudjelovateljistručnezimskeakademijeSOHSS a

U periodu od 21. – 23. siječnja 2010. godine Sveučilišna organizacija HSS-a i SO HSS-a Koprivnica, u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel održali su Stručnu zimsku akademiju SO HSS-a u Koprivnici. Stručna akademija održana je u hotelu Podravina, a prisustvovalo joj je dvadesetak mladih iz cijele Hrvatske.

Cilj akademije je bio pripremiti dva projekta sa kojima će se članovi prijaviti za program Europske unije Mladi na djelu. Ovim seminarom i radionicom sveučilištarci HSS-a su željeli pokazati kako njihova politička aktivacija znači da žele svojim znanjem i idejama konstruktivno doprinijeti rješavanju problema u svojim zajednicama. Ciljevi akademije su uz pomoć profesionalnih trenera i intenzivnog rada uspješno izvršeni, te se uskoro mogu očekivati nove akcije od strane SO HSS-a. Ovom prilikom želimo i pozvati sve mlade koji žele političkom djelovanjem izraziti svoju kreativnost i konstruktivnost da nam se pridruže.

Uz članove gradske organizacije HSS-a, prisutni su bili gospođa Markić Boban i gospodin Klepmann iz Zaklade Hanns Seidel, međunarodni tajnik HSS-a Darko Till te predsjednik Europskih demokratskih studenata (studentska organizacija Europske pučke stranke) Bence Bauer.

110126-a1110126-a4