Koprivnička Turistička zajednica

Studenti iz inozemstva na razmjeni posjetili seljačka domaćinstva i Renesansni festival

Cilj ove razmjene je razmjena iskustava i dobre prakse između država partnera u sklopu eko-turizma prekograničnih regija.

07:21h
0
Resized
Foto: TZ Grada Koprivnice

Turistička zajednica grada Koprivnice kao partner u projektu Ecotop 2 sufinanciranom od strane Europske Unije iz Interreg prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska provodi aktivnost razmjene studenata.

Radi se o studentima s Ekonomskog fakulteta u Kaposvaru, a s obzirom na to da su studenti iz Sudana, Indije, Etiopije, Gane dovoljan je dokaz da ovaj projekt prelazi internacionalne granice.

Cilj ove razmjene je razmjena iskustava i dobre prakse između država partnera u sklopu eko-turizma prekograničnih regija.

Glavni dio ove studentske razmjene održat će se na Renesansnom festivalu gdje će sudionici iz prve ruke vidjeti te isprobati zaboravljene stare zanate kao i utjecaj održivog te eko turizma na manifestaciji ovog obima.

Između ostalog, studenti su posjetili razna seljačka domaćinstva koja se bave eko proizvodnjom te i druge lokacije u Koprivnici i okolici koji su primjeri dobre prakse, čime je cilj ove aktivnosti ostvaren.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW