KLINIKA

Studenti Pravnog fakulteta u koprivničkoj Gradskoj vijećnici nudit će besplatne savjete

Molimo građane da se pri ulasku u zgradu Gradske uprave pridržavaju Odluke Stožera civilne zaštite republike Hrvatske o obveznom nošenju zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, dezinfekciji ruku i održavanju razmaka, napominje gradsko vodstvo.

08:28h
0
Gradska vijećnica // Foto: Matija Gudlin

U sklopu projekta Pravne klinike studenti Pravnog fakultet Zagreb u srijedu će doći u Koprivnicu te građanima pružiti besplatnu pravnu pomoć.

Od 10 do 13 sati u Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu svi građani imat će priliku zatražiti savjet. Sa sobom moraju ponijeti fotokopiju osobne iskaznice i dokumentaciju vezanu uz pravni problem koji imaju, objašnjava gradsko vodstvo.

– Molimo građane da se pri ulasku u zgradu Gradske uprave pridržavaju Odluke Stožera civilne zaštite republike Hrvatske o obveznom nošenju zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, dezinfekciji ruku i održavanju razmaka – napominju.

Dodaju kako studenti pružaju pravne savjete, a mogu pomoći i pri sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima. Studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve, pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori – suradnici, znanstveni asistenti i profesori.