koprivnička AK galerija

U subotu ne propustite radionicu PR je umjetnost je PR

10:32h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Radionica je otvorena i besplatna za sve umjetnike i umjetnice, voditelje i voditelice udruga i organizacija civilnog društva te zaposlenike kulturnih institucija, a organizira je Udruga Atelieri Koprivnica u suradnji s Vox Feminae platformom.

PR je umjetnost je PR, radionica PR-a i online marketinga, održat će se u subotu, 4. lipnja, u AK galeriji u koprivničkom Kampusu s početkom u 16 sati.

“Svi zainteresirani saznat će što to je PR, zašto je bitan, koja je razlika između klasičnog oglašavanja i oglašavanja umjetnika/ca, umjetničkih kolektiva i organizacija civilnog društva, kako sastaviti priopćenje za medije, kako doći do kontakata, kako funkcionira online marketing i marketing na društvenim mrežama te kako sve navedeno primijeniti ako ste kulturni radnik/ca ili umjetnik/ca”, istaknuo je Bojan Koštić iz Udruge Atelieri Koprivnica.

Radionica je otvorena i besplatna za sve umjetnike i umjetnice, voditelje i voditelice udruga i organizacija civilnog društva te zaposlenike kulturnih institucija.

Voditelj radionice je Marino Čajdo, dugogodišnji aktivist i suradnik brojnih udruga civilnog društva. Trenutno radi u udruzi Prostor rodne i medijske kulture K-zona kao asistent na projektima Vox Feminae Platforme, LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu te produkciji Vox Feminae Festivala, a u Udruzi ujedno radi na promotivnim aktivnostima svih projekata i širenju publike. Ujedno, jedan je od osnivača udruge Flamingo i koordinator aktivnosti queer umjetničkog kolektiva House of Flamingo. Svoje znanje o odnosima s javnošću i kreativnom PR-u usavršavao je na brojnim radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu, od kojih su posljednje Communication, Community, Strategy te Communication and PR u organizaciji ERSTE Foundation NGO Academy.

Organizator radionice je Udruga Atelieri Koprivnica u suradnji s Vox Feminae platformom, a projekt su sufinancirali Grad Koprivnica, Koprivničko – križevačka županija i Ministarstvo kulture.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW