OBLJETNICA

Sugrađani čestitali Dan županije, a uputila ju je i Martina Dalić

Naša kompanija Podravka sudjelovat će, kao i uvijek do sada, društveno odgovorno i socijalno osjetljivo na dobrobit svih naših sugrađana, rekla je Dalić.

10:01h
0
Posjet Zupaniji Mario Rajn
Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i župan Darko Koren // Foto: kckzz.hr

Koprivničko-križevačka županija slavi svoj 28. rođendan, a tim su povodom brojni sugrađani iz društvenog, političkog i gospodarskog života te župani, gradonačelnici, općinski načelnici, ravnatelji zdravstvenih, obrazovnih i kulturnih ustanova uputili prigodne čestitke županu Darku Korenu, kao i samoj županiji.

Među brojnim čestitarima koji su želje uputili prigodnim čestitkama i zahvalnicama, Županijsku upravu posjetio je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, koji je županu uručio prigodan poklon te zahvalio na suradnji i pomoći koju Županija svih ovih godina pruža Križevcima. Župan Koren istaknuo je kako će Županijska uprava i dalje biti na usluzi svim građanima i građankama Križevaca, kao i svim našim sugrađanima dosada.

Čestitku županu Korenu je uputila i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić, koja je istaknula kako Dan Županije i aktualne okolnosti pružaju priliku za jačanje zajedništva.

Foto: kckzz.hr

– Drago nam je da smo upravo zajedničkim inicijativama Podravke i Županije osigurali značajnu podršku u borbi protiv koronavirusa, kako našem županijskom Stožeru civilne zaštite, OB „Dr. Tomislav Bardek“, tako i brojnim našim sugrađanima. Pozdravljam sve napore koje Vi i Vaši suradnici iz Županije i njenih ustanova činite kako bi, prije svega, zdravstveno zaštitili sve naše sugrađane, a nakon toga doprinijeli i očuvanju županijskog gospodarstva. Naša kompanija Podravka sudjelovat će, kao i uvijek do sada, društveno odgovorno i socijalno osjetljivo na dobrobit svih naših sugrađana. Vama, vašim suradnicima kao i svim stanovnicima naše Županije još jednom želimo svako dobro, a prije svega da sačuvate zdravlje – istaknula je Dalić.