Sukobili se Zdravko Dimač i Hamed Bangoura

17:24h
0
dimac

Jučer su se u Opatiji verbalno sukobili kontroverzni koprivnički poduzetnik i menadžer Zdravko Dimač i nekadašnji TV voditelj Hamed Bangoura, prenosi tportal.

Do sukoba u kafiću Monokini došlo je kada je Dimač, navodno iznerviran time što ga konobarica nije poslužila, počeo vikati na nju i tražiti Knjigu žalbe. Kada je nije dobio, počeo je prijetiti pozivanjem Državnog inspektorata. Sve je to slušao Hamed Bangoura, koji je sa konobaricom pričao te, kako tvrdi na svom Facebook profilu, pokušao smiriti situaciju. No, iznerviran Dimačevom upornošću i navodnim povicima ‘znaš li ti tko sam ja?’, Bangoura ga na prepunoj terasi poziva na sukob, nakon čega Dimač navodno sjeda natrag za stol.

Stigla je i policija, kojoj je Dimač rekao kako želi podnijeti kaznenu prijavu protiv Bangoure. Nakon što su utvrdili kako su obojica trijezni, policija je Bangouru i privela. Pušten je sa prijavom za remećenje javnog reda i mira, a na svom Facebook profilu Dimača naziva ‘moralnom vertikalom hrvatskog društva’  i upozorava na njegovu kontroverznu prošlost.