1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Suprugu udarao lopaticom za muhe pa joj prijetio da će je zatući šipkom
S

Ne propustite

M.M.(51) iz Podravskih Sesveta, na koprivničkom je Općinskom sudu kažnjen sa šest mjeseci zatvora, što je zamijenjeno s radom za opće dobro.

- Oglas -

On je 14. kolovoza 2013. godine, u kuhinji obiteljske kuće u alkoholiziranom stanju prijetio svojoj supruzi da će je ubiti i da će donijeti šipku kojom će je zatući. Ona je u strahu pobjegla, da bi on iz spremišta za alat uzeo šipku duljine 58 centimetara te ju stavio na stol i vikao da će ju sasjeći na komade. Supruga je u tom trenutku bila na verandi i u strahu slušala prijetnje. Optuženi je u svoju obranu kazao da se smatra krivim, no da se ne sjeća svega, jer je bio pijan. No zna da je donio šipku i nešto mrmljao.

Njegova je supruga kazala da se unatrag osam godina on prema njoj ponaša loše te ju verbalno i fizički napada. Prije navedene svađe i prijetnji, više ju je puta po leđima udario lopaticom za muhe, a kada ga je pitala što hoće, počeo je prijetiti da će ju zatući šipkom. Sud smatra da je takvo postupanje optuženika bilo u cilju da zastraši suprugu, a radi se o ozbiljnim prijetnjama smrću, koje je ona ozbiljno shvatila.

Svjedočile su i njihove dvije kćerke koje su izjavile da strahuju od oca, a jedna od njih se čak iselila od kuće. Kazale su da je otac stalno u alkoholiziranom stanju, a jednom je čak majci bacio pepeljaru u glavu, udario ju po licu i vukao za kosu.

- Oglas -

Protiv optuženika su već ranije vođeni postupci upravo zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi. Osim rada za opće dobro, M.M. mora i na obavezni psihosocijalni tretman te mu je oduzeta metalna šipka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti