Suradnja

17:24h
0

POZIV NA SURADNJU

Pozivamo sve zainteresirane Koprivničanke, Koprivničance i stanovnike županije, sve udruge i poslovne subjekte, da nam se pridruže u stvaranju što boljeg i kvalitetnijeg sadržaja odnosno portala Koprivnica.net.

Ako imate interesa i smisla za pisanje, naletite li tu i tamo na pokoju novost, želite li započeti novinarsku karijeru, ovdje smo. Imate li ideje, želite li pisati kolumne, opise, recenzije, članke, ili bilo što drugo za što smatrate da bi moglo upotpuniti ovaj portal, bilo bi nam drago kad biste nas kontaktirali i dogovorili sa nama suradnju. Mogućnosti koje vam pružamo su usmjerene na svaki aspekt portala koji vas zanima, što znači da kvalitetnim radom možete postati nezamjenjivim članom našeg teama.

Kako surađivati?

Prvo nam napišite vaše mogućnosti i prijedloge, kako bismo sa vama mogli raspraviti o vašem budućem sudjelovanju u projektu. Dobit ćete pristup našem softveru preko kojeg ćete na jednostavan način slati vaše članke.

Udrugama građana, humanitarnim i općenito svim neprofitnim organizacijama sa zadovoljstvom pružamo mogućnosti besplatnog objavljivanja njihovih vijesti i servisa, te ćemo ih rado i sami medijski pratiti. Kulturnim i sportskim društvima dajemo mogućnost da se same kvalitetno predstave, da građanima objavljuju svoje vijesti, izložbe, ili termine, kako bismo svi zajedno bili što informiraniji o njihovom radu. Mladi i njihovi interesi također su nam važni. Njihova udruženja kod nas uvijek imaju zajamčeno mjesto na kojem se mogu uspješno predstaviti.

Poslovne subjekte sa ovog područja također pozivamo da nam pristupe, i svojim sudjelovanjem upotpune ovaj portal, kako na našu, tako i na njihovu korist, a poglavito na korist naših cijenjenih korisnika i čitatelja. 

Stoga, nemojte više čekati i javite nam se!