detalji rastavljenog para

Susjeda: Alojz je čudovište, bavio se boksom, bio je jak i snažan. Imao je ljubavnicu, a Slavicu je maltretirao zbog kuće

Dodaje kako su imali tolike novce i kuću, a on je htio sve, sve njeno. 

11:13h
0
ubojstvo, Omladinska ulica
Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković

Da se nešto čudno događa jučer u Omladinskoj ulici u Koprivnici, na nesretnom kućnom broju 13, primijetili su jučer i prvi susjedi jer tog kobnog jutra Slavica i Alojz nisu podigli rolete na prozorima, kao što to obično čine.


Kako doznajemo od prijateljice (podaci poznati redakciji), sada pokojne Slavice, svađe su na njihovoj adresi bile učestala pojava, a trajale su godinama. Policija je na njihovim vratima bila više puta tjedno.

Alojz i Slavica vratili su se u Koprivnicu prije 30 godina, nakon što je on u Njemačkoj zaslužio dobru mirovinu. Prema pričama, amaterski se bavio boksom, bio je snažan i jak čovjek, usprkos tome što je preživio tri moždana udara.

Naša sugovornica odbacuje tvrdnju koja se pojavila jučer da je bio duša od čovjeka. Tvrdi upravo suprotno – da je čudovište.

– Imao je nekakvu ženu s kojom je živio, ljubavnicu. Živio je kod nje i dolazio onda tu. Dolazio bi se istuširati i najesti, posvađati se Slavicom i onda bi otišao. Policija je dolazila stalno tu radi svađa pa su ih rastavljali. Uvijek je bio nasilan – priča nam.

Susjedu Slavicu poznavala je godinama.

– Ona je bila duša. Toliko dobra žena, bolesna. Imala je rak dojke, odstranili su joj dojku, imala je operacije na glavi. Znam ju odmalena, uvijek je htjela pomoći – doznajemo od potresene sugovornice.

Na hodniku vise sjekire, noževi, sablje // Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković

Dodaje kako su imali tolike novce i kuću, a on je htio sve, sve njeno.

Nakon rastave kuća je podijeljena na pola, a susjeda nam kaže da je on htio i njenu polovicu, a ona pak nije htjela odseliti da on ne bi prisvojio njenu polovicu kuće.

Slavica je iz prijašnje veze ili braka imala sina koji ne živi u Koprivnici, a susjedi kažu kako ga nisu vidjeli da dolazi pa vjerojatno nisu održavali kontakt.

Slavica je kod prijateljice svaki dan dolazila na kavu i druženje. Kažu da je agonija trajala godinama, a ona je bila dobra žena koja je sve to trpjela, dok ju je Alojz znao udariti i gurati.

Što se točno dogodilo na kućnom broju 13 za sada nije poznato, a policija je tamo zatekla scene koje lede krv u žilama.

Slavica je ubijena oštrim predmetom, a nad Alojzom se provodi kriminalističko istraživanje. Nad tijelom nesretnice obavlja se obdukcija.

 

 

 

čitam...