Tko pjeva zlo ne misli

SUSJEDI ČEPILI UŠI Pred kućom zavijao na karaoke, jedva su ga odvojili od mikrofona i odveli na triježnjenje

'Zavijao' je na mikrofon te remetio mir i spokoj mještana pa je time počinio prekršaj protiv javnog reda i mira. Policija mu je morala oduzeti njegov karaoke 'aparat' i mikrofon, a kad je priveden više mu se nije pjevalo. 

13:15h
0
Karaoke zabava
Ilustracija // ingimage.com

Mladić (28) završio je na Prekršajnom sudu ne zato jer je krao, psovao ili nekoga vrijeđao, već jer je – pjevao.


Doduše, kako stoji u presudi, više je ispuštao neartikulirane zvukove, nego što je zaista i pjevao, a na žalost nismo uspjeli saznati koji su se hitovi našli na repertoaru.

On je netom nakon Božića 2016. godine, vjerojatno još uvijek pun blagdanskog duha i veselja, a ujedno i poprilično pijan, odlučio pred svojom kućom u mjestu kraj Koprivnice pjevati karaoke i to putem Karaoke Spearboxa marke Manta.

‘Zavijao’ je na mikrofon te remetio mir i spokoj mještana pa je time počinio prekršaj protiv javnog reda i mira. Policija mu je morala oduzeti njegov karaoke ‘aparat’ i mikrofon, a kad je priveden više mu se nije pjevalo.

Slučaj je ovih dana dobio svoj sudski epilog kojim je ‘pjevač’ kažnjen sa 612 kuna, a kako mu se uračunava vrijeme koje je na policiji proveo na otriježnjenju, kazna će biti 300 kuna manja.

Dužan je platiti i troškove suda koji iznose 300 kuna, no njegov mu se Karaoke Speaker mora vratiti, pa tko zna što susjede dalje očekuje.

čitam...