RAZNE DROGE

Susjedstvom kružile ampule sa zabranjenim steroidima, pokrenuta istraga protiv trojice mladića

Sumnja se na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu.

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv trojice muškaraca, koji imaju 24, 29 i 25 godina, zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu.

U objavi Državnog odvjetništva RH stoji kako se sumnja da je 24-godišnjak u listopadu 2020. godine u Čakovcu dvjema osobama prodao 30 grama marihuane za 1500 kuna, kao i da je u svojem stanu i automobilu čuvao 113 grama marihuane i više tableta i ampula sa steroidima zabranjenim u sportu. Sve to, kažu, bilo je namijenjeno prodaji.

Nadalje, okrivljeni 29-godišnjak tereti se da je u listopadu 2020. godine u kući, u mjestu pokraj Čakovca, držao gotovo 300 grama marihuane. Planirao ju je prodati. Glede, pak, 25-godišnjaka, on je okrivljen da je u listopadu prošle godine u Čakovcu 24-godišnjaku prodao pola kilograma marihuane za 20 tisuća kuna. Usto, u svojem je stanu držao, što je dalje trebalo biti prodano, više od četiri kilograma marihuane, MDMA i amfetamina.