mladi

Sutra kreće prvenstvo za Slavenove juniore, dolazi Hajduk, Medenjak: Potencijala za prvu momčad uvijek ima

Momčad trenera Vedrana Medenjaka ugostit će Splićane na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu.

12:21h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Juniori Slaven Belupa sutra će domaćom utakmicom protiv Hajduka otvoriti novu sezonu. Momčad trenera Vedrana Medenjaka ugostit će Splićane na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, a susret će se igrati bez prisustva gledatelja s početkom u 10 sati, pišu klupske stranice.

– Sutra nam u Koprivnicu stiže Hajduk, jedna od najboljih momčadi u Hrvatskoj. Sigurno da nas čeka jedna teška utakmica. Teško mi je procijeniti kvalitetu protivnika s obzirom na dugu pauzu koja je iza nas. Jedino što očekujem od svoje momčadi je da izađemo hrabro na teren s izraženom motivacijom i da prikažemo agresivnu i čvrstu igru – rekao je Medenjak.

Pred našim juniorima je novih 26. kola.

– Od sezone očekujem da iz tjedna u tjedan i iz utakmice u utakmicu rastemo kao momčad. Želim da moji igrači svakodnevno razvijaju svoje  znanje i sposobnosti. O rezultatskim ciljevima je još uvijek prerano govoriti zbog, kao što sam rekao, pauze koja je iza nas. Vidjet ćemo nakon mjesec, dva koliko vrijedimo u odnosu na naše konkurente. Potencijala za prvu momčad uvijek ima. Ne bih o imenima, ali sigurno da neki pokazuju izraziti potencijal i siguran sam da će biti zanimljivi treneru prve momčadi u skoroj budućnosti – zaključio je.

čitam...