za bivše igrače i vitezove domovinskog rata

Sutra počinje tradicionalni memorijalni turnir herešinskog Omladinca, pogledajte tko će sve sudjelovati

Prijepodnevni sati (9.30) subote rezervirani su za polaganje vijenca na groblju u Herešinu. 

10:30h
0
Nk Omladinac - Nk GOŠK
Foto: Ivan Brkić

I ove godine u Herešinu će se održati Memorijalni veliko-nogometni turnir koji se organizira u čast sjećanja na bivše igrače NK Omladinac Herešin i to poginule vitezove Domovinskog rata Darka Ozmeca, Josipa Jurenca i Siniše Crljenice, te prerano preminule igrače i članove uprave.

Turnir će se održati 10. (petak) i 12. (nedjelja) kolovoza 2018. godine na igralištu u Herešinu. Na turniru će sudjelovati četiri nogometne ekipe, redom NK Starigrad, NK Prekodravac iz Ždale, NK Sloga iz Koprivničkog Ivanca i domaćin Omladinac.

Početak turnira bit će već u petak, sutra, u 16.30 sati, a polufinalnim susretom otvorit će ga Prekodravac i Starigrad. U 18.15 na travnjak će izaći domaćin Omladinac i Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Prijepodnevni sati (9.30) subote rezervirani su za polaganje vijenca na groblju u Herešinu.

U nedjelju se turnir nastavlja utakmicom za treće mjesto koja će započeti u 16.30 sati, dok se u 18.15 igra finalna utakmica za naslov najbolje momčadi ovogodišnjeg herešinskog memorijala.

Nakon finala i kratkog odmora dogodit će se podjela priznanja i trofeja, a nakon toga svi zajedno sjesti će za stol i zajedno večerati.

čitam...
Loading...