10.7 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA SMOTRA

Sutra se na sajmištu predstavljaju županijski vatrogasci sa svojih tridesetak vozila i opremom
S

Koprivničko-križevačka županija prema broju vatrogasaca u odnosu na broj stanovnika jedna je od najvatrogasnijih hrvatskih županija

Ne propustite

Na prostoru sajmišta u Koprivnici sutra će se održati 1. smotra vatrogasnih vozila i opreme s područja Koprivničko-križevačke županije.

Od 10 do 12 sati na prostoru sajmišta bit će predstavljeno tridesetak vozila s opremom. Na njoj će sudjelovati pripadnici javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Koprivničko-križevačke županije koji će posjetiteljima pokazati opremljenost vatrogasnih organizacija i sustav unapređenja zaštite od požara.

Koprivničko-križevačka županija prema broju vatrogasaca u odnosu na broj stanovnika jedna je od najvatrogasnijih hrvatskih županija, a vatrogasni sustav predstavlja najznačajniji operativni kapacitet i temelj županijskog sustava zaštite i spašavanja u kojem uz profesionalne vatrogasce u javnim vatrogasnim postrojbama Koprivnica, Križevci, Đurđevac djeluje i velik broj vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja županije.

Dodajmo kako Županija kontinuiranim ulaganjima u vatrogasni sustav pomaže rad brojnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, osigurava modernizaciju opreme, natjecanja i pokazne vježbe te cijeni profesionalnost, hrabrost i predanost u obavljanju ove humane profesije koja ulijeva veliku sigurnost stanovnicima naše županije u svim situacijama, a posebno onim u kojima vatrogasci riskiraju vlastite živote i zdravlje kako bi zaštitili druge.

Događanje organizira Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nova presuda

Zlostavljača (24) koji je spolno uznemiravao dijete koprivnički sud kaznio tek uvjetno, tužitelji se pobrinuli da pravda, ipak, bude zadovoljena, evo koliko je dobio

Županijski sud u Varaždinu usvojio je žalbu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici i mladić koji je prvotno kažnjen samo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti