Akcija prikupljanja

Sutra u trgovačkom centru građani mogu kupiti i donirati namirnice s popisa najpotrebnijeg

Sutra, u subotu na rasporedu je Trgovački centar SUPERNOVA gdje će volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9 do 13 sati. Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih namirnica.

09:15h
0
I najmanja donacija nekome znači mnogo // Foto: GD CK Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području grada.

Sutra, u subotu na rasporedu je Trgovački centar SUPERNOVA gdje će volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9 do 13 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati.

Stoga gradski Crveni križ apelira na sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje šećer, brašno, sol, tjestenina, raznovrsna prehrana poput kave, juhe u vrećicama, pudinga, čokolade, keksa i ostalih slatkiša; higijenske potrepštine – sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje, te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste.

– Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno mnogo više, pokazujući dobru volju i brigu, te ovim putem podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija – apeliraju iz CK-a.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu koprivničkog Crvenog križa, kamo će biti pozvane obitelji s područja grada Koprivnice, a na čiju adresu sugrađani mogu donijeti donacije, u Ulici Braće Radić 7.

čitam...