Ludi petak

Svađali se, tukli, udarali štapom, pljuvali i vrijeđali

12:00h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Pobiješnjeli muškarac ju je zatim dva puta udario po glavi, a ona mu je uzvratila tako da je na njega pljunula te ga ispred njegovoga stana udarila vrećicama po nogama.

Petak je, prema svemu sudeći, bio buran dan. Policija je imala čak tri intervencije narušavanja javnog i mira.

Sve je krenulo u Koprivnici, oko 10 sati na stepeništu zgrade na Trgu bana Jelačića. Svađali su se i vrijeđali muškarac (81) i žena (62), govoreći si raznorazne pogrdne riječi. Pobiješnjeli muškarac ju je zatim dva puta udario po glavi, a ona  mu je uzvratila tako da je na njega pljunula te ga ispred njegovoga stana udarila vrećicama po nogama. Žena je zatražila liječničku pomoć.

U Cubincu pokraj Križevaca, u petak oko 11 sati na ulici su se posvađala dvojica muškaraca starih 61 godinu.  Krenulo je s vrijeđanjem, da bi se zatim udarali šakama po tijelu te je jedan drugoga na kraju udario drvenim štapom. Jedan je bio pod utjecajem alkohola od 0,16, a drugi 1,67 promila.

Vjerojatno na ribičiji, kraj Drave u Botovu, zbog ranije narušenih odnosa ‘zakačili’ su se muškarac (52) s 0,98 promila alkohola u krvi i trijezan 54-godišnjak. Krenulo je s vikom, da bi na kraju 52-godišnjak više puta drugog udario štapom, a ovaj mu je uzvratio udarcima po licu.

Protiv svih sudionika ide optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

čitam...
Loading...