14.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MALA ŠKOLA KORIŠTENJA PAMETNIH TELEFONA

SVAKA ČAST Na adresu Knjižnice i čitaonice Fran Galović iz SAD-a stiglo veliko priznanje za inovativan projekt
S

Ovo priznanje još jedan je vjetar u leđa koprivničkim knjižničarima i potvrda da se njihov rad za dobrobit lokalne zajednice prepoznaje sve više i učestalije na međunarodnoj, a mogli bismo reći i na svjetskoj razini što dokazuju nagrade, priznanja i napredovanja u struci samih knjižničara, kažu iz Knjižnice, posebno zahvalni svojim volonterima.

Ne propustite

Knjižnica i čitaonica Fran Galović dobila je još jedno međunarodno priznanje za inovativan rad. Riječ je o priznanju Američkog knjižničarskog društva za inovativne međunarodne knjižnične projekte za 2020. godinu za program Mala škola korištenja pametnih telefona. Koprivnička ustanova jedna je od četiriju dobitnika ovoga priznanja.

Podsjećaju kako je isti program nagrađen 2019. godine EIFL Public Library Innovation Programme (EIFL – PLIP) Innovation Award nagradom za inovativne knjižnične programe koji doprinose kvaliteti života u zajednici korištenjem informacijsko-komunikacijske tehnologije. K tome, 2014. godine koprivnička je Knjižnica na istome natječaju dobila priznanje za projekt organiziranja lokalne mreže podrške romskoj zajednici.  Inače, cilj natječaja pokrenutog 2008. godine jest prepoznati inovativan doprinos međunarodnom knjižničarstvu.

– Ovo priznanje još jedan je vjetar u leđa koprivničkim knjižničarima i potvrda da se njihov rad za dobrobit lokalne zajednice prepoznaje sve više i učestalije na međunarodnoj, a mogli bismo reći i na svjetskoj razini što dokazuju nagrade, priznanja i napredovanja u struci samih knjižničara – kažu iz Knjižnice, posebno zahvalni svojim volonterima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

esterova ulica

FOTO Ploče u pješačkoj zoni kod tržnice pucaju pod teretom dostavnih vozila, vozači ignoriraju znak, iz grada najavili promjenu prometnog režima

Mnogi građani već su nam ukazali na problem u centru grada, točnija na dio Ulice Đure Estera, koja se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti