UPRAVA KOMPANIJE ODLUČILA

Svakom zaposleniku Podravke dodatnih 1.500 kuna nagrade u prosincu

Ovo je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine

14:22h
0

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1.500 kuna dodatne nagrade radnicima Podravke d.d. za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih jedanaest mjeseci, što je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine.


Time im ponovno zahvaljuje za trud i angažman u izuzetno zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa.
Podravka je tijekom ove godine već četiri puta nagradila svoje zaposlenike.

Tako su u ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna
neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

Jednokratna nagrada u iznosu od 1.000 kuna isplaćena je i u studenom s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove te božićni dar za djecu do 15. godine života.

Pored toga, u prosincu je uz mjesečnu plaću, a povodom Božićnih blagdana isplaćen i dodatak u iznosu 1.500 kuna.
– Unatoč svim izazovima koje nam je donijela pandemija koronavirusa, zahvaljujući prije svega našim zaposlenicima, njihovom vrijednom radu i odgovornom ponašanju kojim su čuvali svoje i zdravlje svojih kolega, Podravka je i ovu godinu bila uspješna u svakom segmentu svoga poslovanja. Stoga smo
ih kontinuirano nagrađivali jer nam je njihovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu i to ćemo činiti i ubuduće. S optimizmom iščekujemo novu godinu, uvjereni da ćemo zajedničkim trudom ostvariti sve zacrtane ciljeve i poslovne planove“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Zagreb, 280820.
Slavonska avenija 6.
Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

čitam...