KKC Pixel

Sve strane Koprivnice vraća se nakon ljetne pauze, prvi gost je poznati voditelj, zabavljač i svejed

Podsjetimo, Sve strane Koprivnice novi je (još uvijek tako volimo reći s obzirom da je četvrti po redu) program koji otvara pitanja suvremene kulture, civilnog društva te društvenog i kulturnog života u Koprivnici na izravan način i uz interakciju s publikom.

11:15h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Program Sve strane Koprivnice pokrenut od strane Udruge Mamuze vraća se nakon ljetne pauze.

U četvrtak 5. rujna koprivnička radijska voditeljica Dragana Pandža ugostit će koprivničkog radijskog voditelja, zabavljača, “svejelca” i gastro promotora, Bojana Horvata, znanog mnogima kao Horz. Program će se održati u KKC Pixel u 20 sati.

– Dugi niz godina Bojan je dio javne scene, a postoji li nešto što ljudi o njemu ne znaju, što misli o zabavnoj glazbi, zna li kuhati isto kao što zna i jesti, samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore – kažu organizatori.

Ovaj program financijski je potpomognut od strane Grada Koprivnice kroz Javni poziv za udruge građana za 2019. godinu.

Podsjetimo, Sve strane Koprivnice novi je (još uvijek tako volimo reći s obzirom da je četvrti po redu) program koji otvara pitanja suvremene kulture, civilnog društva te društvenog i kulturnog života u Koprivnici na izravan način i uz interakciju s publikom. Dosad su gosti bili glazbenica Romana Pavliša, rukometašice RK Podravka Vegete Jovana Risović i Korina Karlovčan te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice Ana Mlinarić.

čitam...
Loading...