Uz blagdan Male Gospe

Svečano proslavljen Dan Općine Gornja Rijeka

08:57h
0
Dan Općine Gornja Rijeka // Foto: kckzz

Treba čuvati ovakvu jezgru života u ruralnom prostoru i mislim da to ne može nitko bolje čuvati osim nas samih, naglasio je župan Darko Koren.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Gornja Rijeka proslavila je Dan Općine i blagdan Male Gospe.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Općine Gornja Rijeka Mladen Bukal nakon čega se načelnik Općine Darko Fištrović osvrnuo na provedene projekte u proteklih godinu dana. Između ostalog, istaknuo je rekonstrukciju potkrovlja općinske zgrade, nabavu električnih bicikala i izgradnju sportskog igrališta u mjestu Kolarec.

– Treba čuvati ovakvu jezgru života u ruralnom prostoru i mislim da to ne može nitko bolje čuvati osim nas samih – naglasio je župan Darko Koren te svim okupljenima čestitao Dan Općine i blagdan Male Gospe. Dodao je kako ga veseli što se u ovoj Općini provode brojni projekti, a pohvalio je i na Područnu školu Kolarec koja je ovih dana dobila novu prostoriju.

Čestitke povodom Dana Općine kao i blagdana Male Gospe uputili su i načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg te saborski zastupnici Anka Mrak-Taritaš i Gordan Maras.

čitam...
Loading...