Sveti Petar Orehovec

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine

16:45h
0
Mještanima su čestitali brojni počasni gosti // Foto: kckzz.hr

Načelnik Franjo Poljak istaknuo je kako se u proteklih godinu dana najviše ulagalo u cestogradnju, pa su se tako napravile nove ceste u mjestima Piškovec i Sveti Petar Orehovec.

Općina Sveti Petar Orehovec svoj je dan obilježila svečanom sjednicom, koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Kušec. On se osvrnuo na rad Vijeća u protekloj godini, te na donesene odluke, pravilnike i akte.

Načelnik Franjo Poljak, pak, istaknuo je kako se u proteklih godinu dana najviše ulagalo u cestogradnju, pa su se tako napravile nove ceste u mjestima Piškovec i Sveti Petar Orehovec.

Dodao je da je nabavljeno i 20 zelenih otoka te kako je Općina nastavila s uređivanjem autobusnih stajališta i dječjih igrališta, a osvrnuo se i na pripremljene projekte.

Dodijeljene su i novčane nagrade učenicima i njihovim mentorima za sudjelovanje na županijskim i državnim natjecanjima te priznanja DVD-u Gregurovec, nogometnim klubovima Hrvatski bojovnik Mokrice Miholečke i Ratar Miholec, te Općinskom komunalnom poduzeću Sveti Petar Orehovec, a svojim nastupom program svečane sjednice obogatila je Valentina Mekovec.

Dan Općine okupljenima su čestitali zamjenik župana Darko Sobota, saborski zastupnici Damir Felak i Branko Hrg, zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak te počasni građanin Općine Sveti Petar Orehovec Ivan Majdak.

Sjednici su prisustvovali i pomoćnik ministra regionalnoga razvoja Tomislav Jurendić, predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Ivan Matosović i drugi.

čitam...