Svečanom sjednicom Rukometni klub Koprivnica obilježio 60 godina

22:49h
0
Vinko Zember i Zlatko Blažeković // Foto: Koprivnica.net

Iako je za širu javnost glavni događaj u povodu obilježavanja 60 godina muškog rukometa u Koprivnici bila utakmica reprezentacija Hrvatske i Nizozemske, bivši i sadašnji rukometaši okupili su se u četvrtak u Domu mladih, gdje je na svečanoj sjednici obilježena 60. obljetnica kluba.

Rukometni veterani u Galeriji Koprivnica na izložbi o počecima muškog rukometa u Koprivnici // Foto: Ivo Čičin-MašanskerStigli su i brojni rukometaši koji su svojim nastupima postavili temelje razvoja rukometnog sporta u Koprivnici, a oni su dobili i posebne spomen medalje „Prvi rukometaš”.

Predsjednik RK Koprivnice Zlatko Blažeković dodijelio je i prigodne spomen zahvalnice koje su dobili igrači i klupski čelnici te ostali koji su zaslužni za djelovanje kluba i potporu u njegovome radu.

Prije toga rukometni su se veterani okupili u Galeriji Koprivnica, gdje su zajedno razgledali izložbu o počecima muškog rukometa u Koprivnici, evocirali uspomene iz davnih dana i odgonetnuli osobe koje je još trebalo prepoznati na starim fotografijama.