Predstava za djecu

Sveti Nikola i Krampus u Osnovnoj školi Ivan Lacković Croata u Kalinovcu

09:34h
0
Sveti Nikola i Krampus // Foto: Dijana Habijanec

Općina Kalinovac razveselila je školarce prigodnim darovima.

Uoči blagdana Svetog Nikole, u ponedjeljak održana je priredba koju su pripremili učenici Osnovne škole Ivan Lacković Croata iz Kalinovca, članovi male dramske skupine i pjevačkog zbora sa svojim voditeljicama.


Predstavi su prisustvovali predstavnici općine Kalinovac, ravnateljica škole Mirjana Bazijanec sa djelatnicima, učenici, te dva neobična gosta – Sveti Nikola i strašni, zločesti Krampus.

Općina Kalinovac razveselila je školarce prigodnim darovima.

Ne bi li se Sveti Nikola odazvao, članovi male dramske skupine I pjevačkog zbora, dozivali su ga raznovrsnim recitacijama, scenskim igrama i pjesmom  iskazavši ljubav i poštovanje prema omiljenom svecu i zaštitniku. Djelić te atmosfere pogledajte na fotografijama:

Čuo je Sveti Nikola kako ga djeca zovu, pa se zaputio prema školi s punom vrećom darova za svako dijete. I nije došao sam. A ne… S njim je došao i Krampus koji je pokušavao pronaći pokoje zločesto dijete. Nasreću, u školi nema takvih pa je sv. Nikola mogao biti zadovoljan. Ni Krampus nije bio baš razočaran činjenicom da su svi jako dobri. Pridružio im se u slikanju i uživanju u slatkišima.

čitam...