radost za klince

Sveti Nikola poslao darove prema Virju, dijele se u ponedjeljak ispred vrtića, u vrtiću i u školi

Roditelji se pozivaju da sa sobom ponesu osobne iskaznice, kako bi prilikom preuzimanja darova potvrdili prebivalište na području Općine Virje

13:41h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Ušli smo u najradosniji mjesec u godini, pogotovo za brojnu djecu koja se vesele prvo Sv. Nikoli, a zatim i djeda mrazu. No, zbog sveopće situacije s koronom, obožavani bradonje već drugu godinu zaredom imaju problema s dolaskom do Hrvatske. Veselili su mu se i u Virju, no na kraju ne može doći, što ne znači da nije poslao darove.

Naime, kako obavještavaju iz Općine, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, neće biti tradicionalne priredbe i dolaska sv. Nikole u vrtić, već će se pokloni povodom Nikolinja dijeliti u ponedjeljak, 6. prosinca, ispred Dječjeg vrtića Zrno Virje.

Djeca predškolskog uzrasta s područja cijele Općine dobrodošla su od 12 do 14 sati, a njihovi roditelji pritom se pozivaju da sa sobom ponesu osobne iskaznice, kako bi prilikom preuzimanja darova potvrdili prebivalište na području Općine Virje.

Djeca polaznici vrtića i programa predškole će istog dana darove dobiti tijekom prijepodneva u vrtiću, odnosno školska djeca u školi. Darove za djecu već tradicionalno osigurava Općina Virje.