ZAŠTITA I OČUVANJE BIJELE RODE

Svi koji pruže dom bijeloj rodi dobit će novčanu naknadu, saznajte kako se prijaviti

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu.

08:51h
0
Foto: Matija Gudlin

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ove godine provodi projekt Zaštita i očuvanje bijele rode, u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda na građevinskim objektima na kojima se gnijezdo nalazi.

Sve vlasnike objekata s područja Koprivničko – križevačke županije na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda molimo da se najkasnije do 30. srpnja (od 7 do 15 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail info@zastita-prirode-kckzz.hr ili da potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko – križevačke županije, Florijanski trg 4/II, 48000 Koprivnica.

Za ostvarivanje naknade potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

kopiju osobne iskaznice vlasnika ili korisnika stambenog, gospodarskog ili drugog građevinskog objekata na kojima se gnijezdo rode nalazi,
kopiju dokumenta koji govori o vlasništvu ili posjedu objekta na kojem se gnijezdo rode nalazi,
podatke o IBAN broju računa vlasnika ili korisnika stambenog, gospodarskog ili drugog građevinskog objekata na kojem se gnijezdo rode nalazi i na koji će se uplatiti naknada,
potpisanu Izjavu o vjerodostojnosti dostavljenih podataka koju možete preuzeti OVDJE
fotografiju gnijezda bijele rode na koje se odnosi tražena potpora.
Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona i to svaki radni dan od 7 do 15 sati na broj 048/621- 790 ili putem elektroničke pošte zastita.prirode.kk-zupanije@kc.t-com.hr.

čitam...
Loading...