Lijepo

Svi koji slave 50 ili 60 godina braka imat će priliku tajne uspješnih i dugovječnih brakova prenijeti mladima

Javite se do 11. veljače na broj telefona 420-200 ili osobno u Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14 radi daljnje organizacije.

10:49h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Grad Ludbreg poziva bračne parove koji ove godine slave 50 ili 60 godina braka da jave do 11. veljače kako bi zajedno dali doprinos obilježavanju ovih važnih obljetnica.

– Pozivamo sve Ludbrežanke i Ludbrežane da uz Valentinovo koje je puno više od praznika ljubavi, ono je i praznik razumijevanja, a koji su 50 ili 60 godina u braku da se zajedno prisjetimo tih vremena, da se prisjetimo kako je nekad bilo. Istovremeno želimo pokazati što su sve ljudi u stanju napraviti kada se pronađu u ljubavi, kada u zajedništvu stvaraju ne samo za sebe već i za svoju djecu, ali i širu zajednice – kaže gradonačelnik Dubravko Bilić.

U prošlosti se svadbi pridavalo izuzetno značenje što se može zaključiti i iz samog trajanja svadbe. Svadbe su u prošlosti trajale do 3 dana.

– Želimo se prisjetiti zašto je tome bilo tako, ali i da mlađi čuju koje su tajne uspješnih i dugovječnih brakova. U užurbanosti i svakodnevnoj jurnjavi možda smo zaboravili da i naša odabranica ili odabranik također trebaju razumijevanje, minutu vremena, lijepu riječ – kaže gradonačelnik i poziva sve bračne parove s područja Grada Ludbrega da se jave do 11. veljače na broj telefona 420-200 ili osobno u Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14 radi daljnje organizacije.

čitam...
Loading...