velika tragedija

Svi se opraštaju od tragično preminulog Petra (18): Pamtit ćemo ga po prekrasnom osmijehu i vječnom optimizmu

13:40h
0

Danas se opraštamo od našeg učenika i prijatelja Petra, kojega ćemo prije svega pamtiti po ovom prekrasnom osmijehu i vječnom optimizmu, stoji na Facebook stranici đurđevačke Strukovne škole, koju je polazio tragično preminuli 18-godišnji Petar iz Virja.

– U ovome trenutku najvažnije je da budemo jedni drugima utjeha i podrška. Počivao u miru. Svoje misli, osjećaje i poruke možete upisati u Knjigu žalosti koja se nalazi pored školske knjižnice – poručili su iz njegove škole.

Od Petra se opraštaju i na društvenim mrežama.

– Samo ti Gospode znaš, zašto nešto daješ i koga uzimaš, zar ti je baš sad, o dragi Bože, anđela ponestalo – jedan je od brojnih komentara.

Kako su izvijestili iz policije, 4. studenoga, u Kliničkoj bolnici Dubrava preminuo je 18-godišnji putnik koji je stradao u prometnoj nesreći u Virju, a koja se dogodila 24. listopada.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, određena je obdukcija. Također, iz zaprimljene liječničke dokumentacije vidljivo je da je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen i 20-godišnji putnik. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.