učiteljica

Svi su se okretali za zgodnom pjevačicom, Silvija opet zablistala bodreći Hlebinčane

Zgodna šarena majica cijelu je kombinaciju podigla na veću razinu, a preslatkom malom plavom torbicom dokazala je kako zna što i kako nosi.

21:00h
0

Nije novost, a ni tajna da Silvija Ivić, rođena Hlebinčanka voli svoj kraj i kad god joj to posao dozvoljava svrati u svoje rodno mjesto.


Ovoga puta došla je na utakmicu Lipe i Kalinovca, a baš sve glave okretale su se za zgodnom pjevačicom koja već godinama hara domaćom estradom sa ženskim sastavom Učiteljice. I to s razlogom. Silvija je opet zablistala u šarenoj kombinaciji.

Za sunčano sportsko poslijepodne odabrala je popularne srebrne tenisice i moderne roza hlače koje danas mora imati svaka djevojka u ormaru. Zgodna šarena majica cijelu je kombinaciju podigla na veću razinu, a preslatkom malom plavom torbicom dokazala je kako zna što i kako nosi.

Raspustila je svoju prekrasnu frčkavu smeđu kosu i stavila velike sunčane naočale. Ona je u toj modnoj priči apsolutno briljirala i nama se jako sviđa. Nadamo se da ćemo je viđati češće i želimo joj puno uspjeha u njezinoj glazbenoj karijeri.

Foto: Helena Jošt

čitam...