Predstavljanje Programa

Svi koji žele čuvati tradicijske i umjetničke obrte saznali su kako dobiti potporu, sredstva te kako se prijaviti

Programom Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta svi prisutni mogli su saznati za što se dodjeljuju bespovratna sredstva, koliki je iznos potpore, tko su prihvatljivi korisnici, koji su prihvatljivi te neprihvatljivi troškovi, potrebna dokumentacija za prijavu projektnih prijedloga te kriteriji bodovanja.

15:42h
0
Podravski motivi
Tradicijski obrti // foto: Ivan Brkić

U prostorijama Udruženja obrtnika Općine Pitomača održano je predstavljanje Programa Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta kojeg je objavilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.


Predstavljanje Programa organizirala je tvrtka DRAFT d.o.o. u suradnji s Udruženjem obrtnika Općine Pitomača te su svim prisutnim fizičkim i pravnim osobama prenijete relevantne informacije o navedenom.

Programom Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta svi prisutni mogli su saznati za što se dodjeljuju bespovratna sredstva, koliki je iznos potpore, tko su prihvatljivi korisnici, koji su prihvatljivi te neprihvatljivi troškovi, potrebna dokumentacija za prijavu projektnih prijedloga te kriteriji bodovanja. Prisutnima su tako na neposredan način omogućene informacije o osobitostima Programa i pripremanje projektnih prijedloga te realizacijom istih.

Prijave na Program moći će se podnositi do 31. srpnja 2017. godine.

čitam...